Ketodieetti valmennus – Mikä on paras?

Ketodieetti valmennus on avain helppoihin ja pysyviin tuloksiin. Ei välttämättä, sillä moni vain tuhlaa rahansa keto valmennukseen joka ei edes auta pääsemään haluttuihin tuloksiin.

Markkinoilla on useita toinen toistaan lipevämpiä keto valmennuksia kaupittelevia myyntimiehiä, mistä siis voi tietää mikä ketodieetti valmennus oikeasti tarjoaa rahalle vastinetta?

Tässä oppaassa kokemuksia suosituimmista ketodieetti valmennuksista

Mitkä ovat ketovalmennuksenhyödyt?

Ketodieetti saattaa kuulostaa haastavalta ruokavaliolta – ja sitä se varmasti aluksi monelle onkin. Ketodieetti valmennuksen avulla ketogeenisen ruokavalion aloittamista voidaan kuitenkin helpottaa yksinkertaisilla ohjeilla.

Olisi kuitenkin hyvä muistaa, ettei valmennus ei ole mikään oikotie painon pudotukseen, vaan työtä on silti tehtävä.

Ryhmähenki auttaa jaksamaan

Moni valmennus pitää sisällään tsemppaavan tukiryhmän, jota kautta saat tukea sekä motivaatiota painon pudottamiseen. Tämä on varmasti yksi valmennuksen parhaista puolista.

Kannustavia tukiryhmiä sekä yhteisöjä on myös ilmaisia, joihin kuka tahansa pystyy liittymään esimerkiksi Facebookin kautta.

Ketovalmennus säästää aikaa

Ostamalla valmennuksen säästät todennäköisesti huomattavasti aikaa, kun tietoa ei tarvitse itse hakea netistä.

Moni valmennus on täysi paketti, sisältäen kaiken tarvittavan informaation sekä valmiit esimerkit ruokavalion noudattamiseen. Toisaalta onko valmis paketti hyvä valinta, jos tavoitteena on elämäntapamuutos? Palataan siihen myöhemmin.

Kokemuksia Ketodieetti valmennuksista

Erityisesti 2 ketodieetti valmennusta on saanut viime aikoina huomattavan määrän huomiota.

Omilla mainossivuillan nämä ketovalmennukset tietenkin kehutaan maasta taivaisiin ja vain positiiviset kommentit pääsevät esille. Mikä on todellisuus? Saadaanko valmennuksilla hyviä tuloksia vai onko kokemukset lähinnä negatiivisia?

Otetaan siitä selvää.

Fitfarm Keto49 kokemuksia

Keto49 kokemuksia

Fitfarmin 7 viikon mittainen ja 49 euroa maksava keto49 valmennus on heidän omien sanojensa mukaan tiukka rasvanpolttodieetti, joka on suunnattu erityisesti runsaan ylipainon kanssa kamppaileville.

Mutta mahdollistaako keto49 oikeasti helpot tulokset?

Ei välttämättä, sillä ketogeenistä ruokavaliota käsittelevissä Facebook ryhmissä FitFarmin Keto49 kerää runsaasti kritiikkiä

Useat kommentoivat kokemuksesta että FitFarm myy ensin Keto49 valmennuksen, tämän jälkeen rahastus alkaa kauppaamalla heidän omia lisäravinteitaan, jonka jälkeen yritetään myydä uutta Keto365 valmennusta sekä treeniohjelmia.

”Itse hairahduin tähän alkuvuodesta. Pari ekaa vkoa meni hyvin. Kolmannella meinasin pyörtyä ja menin todella huonoon kuntoon(mikä kesti monta vkoa dieetin lopetuksen jlk). Enkä edes liikkunut. Ja oli lisät ja nesteytykset kunnossa.

En suosittele kenellekkään. Aivan järkyttävä dieetti. Ja sotii karppaamisen periaatteita vastaan.

Lisäksi olen perusterve joten tuo huonous kyllä säikäytti kunnolla.”

Nina

Nina kommentoi ja kertoo karpanneensa reilusti myös aikaisemminkin

”Hukkaan menee rahat. Tai ei, voit kyllä laihtua, mutta kroppa menee sekasin lähes hiilarittomalla ja rasvattomalla. Ostin myös aikanaan ja kesken jäi.”

Jonna

Muutamia positiviisiakin keto49 kokemuksia löytyy, kuten esimerkiksi Katjan

”Olen sillä ollut ja tosiaan se on tiukka rasvanpoltto dietti, ei elämäntapan pidettävä, ja näin maksimoidaan suoraan rasvanpalaminen lyhyellä ajalla. Itselläni toimi hyvin ja kun asennoituu että on vain tuon hetken niin tiukkaa ja siitä voi siirtyä normi ketoon/vhh:lle. Sen jälkeen suositellaan keto365 ohjelmaa joka on taas juurikin elämäntapana toteutettavaa ketoa”

Katja

Positiivisia keto49 kokemuksia on kuitenkin vaikea löytää muualta kuin heidän omilta kotisivuiltaan, joten näiden valossa en itse ainakaan valitsisi Fitfarmin valmennusta

Keto Kickstart kokemuksia

Toinen suosituista keto valmennuksista on Anni Sirviön ylläpitämä Keto Kickstart. Millainen se sitten on?

Nopeasti muiden keto Kickstart kokemuksia lukemalla huomaa vastaanoton olevan hieman lämpimämpi kuin kilpailijoilla.

Syvemmin arvosteluja tutkiessa huomaa kuitenkin nopeasti, että valmennettavilla on mahdollisuus tienata pientä komissiota omista suosituksistaan. Joten ovatko suositukset todellakin rehellisiä?

Kesällä Anni Sirviö joutui myös kohun ympärillä plagioidessaan Markku Tikan luomia materiaaleja omassa valmennuksessaan. Naurettavinta oli, kun Annin plagiointi antoi kuvan, ettei hän itse edes ymmärrä lukemaansa. Iltalehden uutisen aiheesta voit lukea tästä.

Älä tuhlaa rahoja valmennukseen

Sen sijaan, että tuhlaat rahat ketodieetti valmennukseen, kehotan hakemaan tietoa itse netistä. Säästetyt rahat voit käyttää esimerkiksi hyvälaatuiseen ruokaan tai mahdollisiin lisäravinteisiin.

Kaikki mitä ketogeenisestä ruokavaliosta ja painonpudotuksesta tarvitsee tietää, on saatavilla ilmaiseksi verkosta.

Todennäköisesti motivoidut ja saat parempia tuloksia opiskelemalla aihetta itse, kuin noudattamalla valmiita valmennuksia.

Usein oma tiedonhankinta tarjoaa ”ahaa” elämyksiä sekä ymmärrät ruokavaliota huomattavasti paremmin. Näin myös varmistat pitkäaikaiset tulokset.

Mistä sitä tietoa sitten kannattaa etsiä?

Suosittelen lukemaan aluksi kirjoittamani ilmaisen ketogeeninen ruokavalio oppaan ja sen jälkeen liittymään ketogeenistä ruokavaliota käsitteleviin Facebook ryhmiin.

Myös Youtube tarjoaa uskomattoman määrän laadukasta tietoa, joka usein on huomattavasti parempaa kuin maksullisissa valmennuksissa.

Jätä kommentti