Personal Trainer Hinta – Mitä maksaa?

Onko mielessä käynyt, että pitäisi palkata personal trainer, ja nyt mietityttää mikä on sopiva personal trainerin hinta?

Et ole yksin! Monet harkitsevat personal trainerin palkkaamista ja sen kustannuksia. Personal trainerin hinta voi vaihdella sijainnin, valmentajan kokemusten, tavoitteidesi ja muiden tekijöiden mukaan.

Yleisesti ottaen personal trainerin hinta kuitenkin noin 50-100 euroa tunnilta.

Useimmat personal trainerit tarjoavat pakettihintoja, jotka sisältävät useita tapaamisia viikossa tai kuukaudessa. Näin voit säästää personal trainerin kustannuksissa ja välttyä yllättäviltä menoeriltä matkan varrella.

Lisäksi monet personal trainerit tarjoavat erilaisia alennuksia, jos hankit valmennuspalvelun useaksi kuukaudeksi kerralla.

Tässä artikkelissa avataan personal trainer palvelun hintaa ja kustannuksia.

Mitkä tekijät vaikuttavat personal trainerin hintaan?

Personal trainerin hinta vaihtelee useiden tekijöiden mukaan. Personal trainer voi veloittaa tunti- tai tapaamiskohtaisesti tai jopa kuukausittain.

Tavallisesti joudut maksamaan enemmän sellaisesta personal trainerista, jolla on enemmän kokemusta tai joka on erikoistunut tietynlaiseen harjoitteluun.

Tässä tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat personal trainer palvelun hintaan.

Varattujen tapaamisten määrä:

Monet personal trainerit tarjoavat alennuksia, jos varaat useamman kuin yhden tapaamisen kerrallaan.

Voi olla hyvä tapa säästää rahaa, varaamalla kerralla useampi tapaaminen.

Sijainti

Sijainti vaikuttaa jonkin verran personal trainerin hintaan. Yleensä suurissa kaupungeissa toimivat personal trainerit veloittavat korkeampia hintoja kuin pienemmissä kaupungeissa toimivat.

Esimerkiksi Personal trainer Helsinki on huomattavasti kalliimpi vaihtoehto kuin Personal trainer Vaasa, vaikka Helsingissä onkin enemmän kilpailua (ja potentiaalisia asiakkaita kuin Vaasassa).

Personal trainerin kokemus ja pätevyys

Sopivaa personal traineria etsiessäsi pätevyys ja kokemus ovat tärkeitä huomioon otettavia tekijöitä.

Personal trainer, jolla on enemmän kokemusta ja pätevyyttä, veloittaa todennäköisesti enemmän kuin henkilö, jolla ei ole yhtä paljon kokemusta.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että aloitteleva personal trainer, jolla ei ole paljon kokemusta olisi huono vaihtoehto. Jokaisen täytyy joskus aloittaa jostain, ja voit saada halvalla hyvän diilin! Kysy rohkeasti PT:n pätevyydestään ja kokemuksesta.

Erikoistuminen

Joillakin henkilökohtaisilla valmentajilla on erityisosaamisalueita, kuten painonhallinta tai tietynlainen urheluvalmennus.

Kuten arvata saattaa, erikoistuneen pätevyyden omaava personal trainer on todennäköisesti kalliimpi kuin tavallinen.

Jos sinulla on jokin tietty tavoite mielessäsi, voi olla syytä maksaa hieman enemmän, jos haluat työskennellä alan asiantuntijan kanssa.

Alennukset

Jotkut personal trainerit tarjoavat alennuksia niille, jotka ostavat valmennuspalvelun useaksi kuukaudeksi kerrallaan

Tämä voi olla hyvä tapa säästää rahaa, jos aiot työskennellä personal trainerin kanssa pidemmän aikaa.

Kannattaa myös kysyä, tarjoaako personal trainer muita alennuksia, esimerkiksi jos suosittelet häntä ystävillesi.

Näin voit säästää personal trainerin hinnasta

Personal trainerin hinnassa voi säästää muutamalla tavalla. Käsittelemme alla muutamia niistä.

Vertaile eri personal trainereita ja kysy tarjouksia

Personal traineria etsiessäsi on tärkeää vertailla eri valmentajia ja pyytää tarjouksia. Näin voit löytää parhaan tarjouksen ja saada rahoillesi parhaan vastineen.

Jos haluat vain yhden istunnon, voit kysyä tarjoaako joku lähialueen kuntosaleista yhden ilmaisen tapaamisen valmentajan kanssa.

Varaa useampi tapaaminen kerralla

Varaa useampi kuin yksi tapaaminen kerrallaan: Tämä on luultavasti paras tapa säästää rahaa personal trainerin hinnoissa.

Useimmat personal trainerit tarjoavat alennuksia, jos varaat useamman kuin yhden tapaamisen kerrallaan.

Kokeile verkkovalmennusta

Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa, kokeile verkkovalmennusta.

On olemassa useita palveluita, jotka tarjoavat pienissä ryhmissä tapahtuvaa valmennusta, ja useimmat niistä ovat paljon edullisempia kuin personal trainerin käyttäminen.

Verkkovalmennukset tarjoavat runsaasti tietoa ja myös tukea muilta osallistujilta.

Minkälainen personal trainer -palvelu minun pitäisi valita?

Valitsemasi personal trainer -palvelun tyypin tulisi perustua tarpeisiisi ja budjettiisi.

Jos haluat säästää rahaa, harkitse sellaisen personal trainerin palkkaamista, joka tarjoaa alennuksia useista istunnoista tai joka on vasta aloittamassa uraansa .

Jos sinulla on mielessäsi jokin tietty tavoite, kuten laihduttaminen tai maratonia varten harjoittelu , harkitse sellaisen personal trainerin palkkaamista, jolla on kokemusta ja pätevyyttä kyseiseltä alalta.

Voit myös rohkeasti kysellä suosituksia ystäviltä tai perheenjäseniltä, jotka ovat käyttäneet personal traineria aiemmin.

Lopuksi totean, että personal trainerin kustannukset voivat vaihdella riippuen valitsemastasi sopimuksesta.

Usein kysytyt kysymykset

Tässä lopuksi vielä usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on personal trainerin keskimääräinen hinta?

Personal trainerin keskimääräinen tuntihinta on noin 50 euroa, mutta se voi vaihdella 30 eurosta yli 100 euroon tunnilta. Keskimääräinen kuukausittainen hinta Personal trainerin käyttämisestä on 400 euroa.