Marjo Krishi

Marjo Krishi on suomalainen fitness-ammattilainen ja kehonrakentaja.

Marjo Krishin intohimo treenaamiseen syttyi jo kouluaikoina. Marjo luontevaa polkua: Opiskelin kuntohoitajaksi, jolloin opin treenin ja terveyden perusasiat.

Nähtyään ensimmäiset Ensimmäiset kehonrakennuskisat Marjon kipinä oli syttynyt ja hän aloitti tavoitteellisen treenaamisen.

Marjo Krishi pähkinänkuoressa

  • Pitkä ja menestyksekäs kilpailu-ura kehonrakennuksessa ja fitnessissä
  • Valmentannuskokemusta yli 10 vuotta.
  • Motivoiva, määrätietoinen ja pitkäjänteinen valmentaja

Marjo Krishin ura

Marjo Krishi palkittiin kehonrakennuksen MM-kultamitalilla vuonna 1995. Kehonrakennuksesta hän siirtyu fitness-harjoitteluun. Määrätietoinen kropan muokkaaminen uuteen lajiin sopivaksi toi Marjolle viisi peräkkäistä Suomen-mestaruutta, yhtä monta MM-finaalipaikkaa ja yhden Pohjoismaiden mestaruuden.

Vaihdos lajista toiseen ja pitkä valmennuskokemus ovat olleet Marjolle harjoittelun ja ravinnon suhteen opettavaisempia kuin yksikään hänen lukemansa kirja. Pitkä kilpaurheilukokemus oli kehittänyt Marjosta määrätietoisen ja pitkäjänteisen valmentajan.

Marjo on oppinut löytämään ja hyödyntämään harjoittelijan henkiset voimavarat. Valmentajana Marjo on vaativa, mutta myös inhimillinen: Hän kulkee asiakkaan rinnalla, mutta ei voi tehdä asioita hänen puolestaan.

Marjo suunnittelemat treeniohjelmat ovat saaneet viellä vuosia myöhemmin kiitosviestejä vanhoilta asiakkailta, joiden elämäntaparemontit onnistuivat ja tuottivat upeita, pysyviä tuloksia!

Marjo Krishi televisiossa

Marjo on myös esiintynyt vuosina 1993-1994 MTV-Kanavan Gladiaattorit televisiosarjassa nimellä ”salama”

Lähteet:

Wikipedia