Vantaa Kuntosalit

Vantaalla on useampikin erinomainen kuntosali, joten voi olla vaikea päättää, mikä kuntosali Vantaalla sopii juuri sinulle.

Mutta ei hätää, olemme koonneet listan Vantaan parhaista kuntosaleista, jotka perustuvat muun muassa hintaan, mukavuuksiin ja sijaintiin.

Etsitpä sitten halpaa ja trendikästä kuntosalia tai kuntosalia kunnon kehonrakennukseen, listasta löytyy kaikki, mitä tarvitset.

Vantaa Kuntosalit

Tässä kaupungin Vantaa parhaat kuntosalit

Power Fit Vantaa

Power Fit Vantaa

Power Fit Vantaa on valoisa 1000 neliön kokoinen kuntosali, joka on varustettu kaikkia kohderyhmiä palvelevaksi. Salin seiniä koristaa useampi supersankari ja ilmapiiri sekä fiilis on poikkeuksellinen, se täytyy kokea!

Osoite: Tikkurilantie 109, 01300 Vantaa
Sähköposti:

Vantaa Gym Club

Vantaa Gym Club

Monipuoliselta saliltamme löytyy vapaitapainoja, vipuvarsi-, sekä painopakallisia laitteita.

Aerobiset laitteet mm. Tecnogym ja precorin, 2kpl concept2 hiihtoergolaitetta.

Osoite: Hosantie 2 , 01360 Vantaa
Sähköposti:

FitnessGym

FitnessGym

FitnessGym on täyden palvelun kattava kuntokeskus. Tilamme ovat täysin uudet ja valmistuneet vuoden 2016 tammikuussa. Sali on pinta-alaltaan 1200m2 ja kaikentasoiset liikkujat on huomioitu harkitusti. Tilaamme koristavat kattavat valikoimat eri kuntoilumuotoihin sopivia välineitä, mitkä ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja tarjoavat monipuoliset säädöt.

Osoite: Mestarintie 11, 01730 Vantaa
Sähköposti:

Fit Tammisto Kuntokeskus

Fit Tammisto Kuntokeskus

Kuntokeskus Fit Tammiston kuntosalin suunnittelun pohjana on kymmenien vuosien kokemus ja intohimo kuntosaliharjoittelusta. Satoja eri kuntosaleja maailmalla nähneenä, on niistä kerätty kokemusta ja haluttu tehdä sali, jonka laitteistossa on vaan parhaimmaksi havaitut laitebrändit, laitemallit ja riittävästi vapaita painoja.

Osoite: Tammiston kauppatie 13, 01510 Vantaa
Sähköposti:

Elixia Flamingo

Elixia Flamingo

ELIXIA Flamingo sijaitsee Kehä 3:n varrella Viihdekeskus Flamingossa.

Keskuksesta löydät kaiken, mitä tarvitset hyvään kuntoon pääsemiseksi sekä kehosta ja mielestä huolehtimiseksi. Tervetuloa!

Osoite: Tasetie 8, 01510 Vantaa
Sähköposti:

David Fitness Club

David Fitness Club

David Fitness Clubin viihtyisissä ja ilmastoiduissa kuntosalitiloissa treenaat laadukkailla ja turvallisilla DAVID-kuntosalilaitteilla. Saliltamme löytyy myös erillinen, hyvinvarustettu toiminnallinen harjoittelutila sekä henkilöohtaiseen valmennukseen keskittynyt ”PT-studio”. Ilmastoitua ja kesällä jäähdytettyä harjoittelutilaa meillä on yhteensä noin 550 m2.

Osoite: Puutarhatie 26 A, 01300 Vantaa
Sähköposti:

Kuntosali Hiekkaharju

Kuntosali Hiekkaharju

Foreverin Hiekkaharjun kuntosali tarjoaa kaikenikäisille kuntoilijoille nykyaikaiset ja hyvin varustellut puitteet energisempään elämään.

Osoite: Tennistie 3, 01370 Vantaa
Sähköposti:

EasyFit Vantaa

EasyFit Vantaa

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Osoite: Laurintie 145, 01400 Vantaa
Sähköposti:

TFW Vantaa

TFW Vantaa

TFW Vantaa on toiminnallisen harjoittelun sali, joka on osa maailmanlaajuista TFW perhettä. Olitpa sitten minkätasoinen liikkuja hyvänsä, TFW Vantaa antaa hyvät eväät harjoitteluun ja hyvinvointiin vahvaa asennetta unohtamatta!

Osoite: Puutarhatie 18-24, talo D, 01300 Vantaa
Sähköposti:

Motion Fit

Motion Fit

Vantaalla toimiva Motion Fit on kuntosali, jonne kaikkien on helppo tulla. Meillä treenaa jokainen oman kuntonsa ja tavoitteidensa mukaan. Tarjoamme siistit tilat ja modernit laitteet, joilla harjoittelu sujuu helposti ja mukavasti.

Osoite: Naapurinkuja 2, 01670 Vantaa
Sähköposti:

Miten löytää Hyvä kuntosali Vantaalta?

Hyvän kuntosalin etsiminen kaupungista Vantaa voi olla haastava tehtävä, sillä valinnanvaraa on niin paljon. Voit kuitenkin pitää mielessäsi muutamia asioita, jotka auttavat sinua rajaamaan vaihtoehtoja ja löytämään juuri sinulle sopivan kuntosalin.

Mieti budjettia kuntosalille

Kun etsit kuntosalia Vantaalta, on tärkeää ottaa huomioon budjettisi. Vantaalla on monia kohtuuhintaisia kuntosaleja, mutta myös kalliimpia. Jos sinulla on tiukka budjetti, kannattaa harkita halvempaa kuntosalia. Jos kuitenkin olet valmis käyttämään enemmän rahaa, voit valita laadukkaamman kuntosalin.

Kuntosalin laitteet ja tilat

Kuntosalia kaupungista Vantaa valitessasi on syytä pitää mielessä muutama avaintekijä.

Ensinnäkin kannattaa ottaa huomioon, millaisia laitteita, tiloja ja palveluita on tarjolla. Joillakin halvimmilla kuntosaleilla Vantaalla on peruslaitteet ja -tilat, kun taas toiset tarjoavat kattavamman valikoiman laitteita ja palveluja.

Kalliimmat kuntosalit kaupungissa Vantaa tarjoavat yleensä vähintään suihkun, saunan ja mahdollisuuden urheiluhierontaan.

Jos etsit kuntosalia, jossa on laaja valikoima mukavuuksia ja palveluja, kannattaa varmistaa, että harkitsemallasi kuntosalilla on kaikki etsimäsi.

Kuntosalin Sijainti

Kuntosalin sijainti on tärkeä näkökohta kuntosalia valittaessa. Jos asut Vantaan keskustassa, kannattaa etsiä kuntosali, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, jotta sinne on helppo mennä ja sieltä on helppo tulla.

Jos taas asut kauempana, kannattaa ehkä etsiä kuntosali, joka on lähempänä kotia tai työpaikkaa. Näin voit välttää kuluttamasta paljon aikaa kuntosalille ja takaisin matkustamiseen.

Kuntosalin aukioloajat

Myös aukioloajat on hyvä huomioida etsiessä kuntosalia Vantaalta. Monet haluavat treenata mieluiten aikaisin aamulla ennen töitä tai koulua, eivätkä välttämättä pääse kuntosalille, jos se aukeaa myöhemmin päivällä.

Toiset taas haluavat treenata töiden tai koulun jälkeen, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se sulkeutuu aikaisin.

Toiset taas haluavat ehkä treenata viikonloppuisin, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se on auki vain viikolla. Siksi on tärkeää valita kuntosali, jonka aukioloajat sopivat aikatauluusi.

Henkilökunta ja valmentajat

Kun etsit kuntosalia Vantaalta, on tärkeää ottaa huomioon henkilökunta ja valmentajat. Henkilökunta ja valmentajat voivat vaikuttaa suuresti kokemukseesi kuntosalilla. He voivat auttaa sinua tuntemaan olosi tervetulleeksi ja mukavaksi, ja he voivat antaa sinulle tukea ja opastusta, jota tarvitset kuntotavoitteidesi saavuttamiseksi.

4 vinkkiä parhaan kuntosalin valitsemiseen kaupungista Vantaa

Tässä 4 vinkkiä, joiden avulla löydät parhaan kuntosalin Vantaalta

Kysy suosituksia ystäviltä tai perheeltä.

Jos etsit uutta kuntosalia Vantaalta, paras vaihtoehto on kysyä suosituksia ystäviltäsi tai perheeltäsi. Tämä on hyvä tapa saada ensikäden tietoa tietystä kuntosalista, ja se voi myös auttaa sinua rajaamaan vaihtoehtoja.

Kun puhut ystävillesi tai perheellesi, muista kysyä heidän kokemuksistaan henkilökunnasta, laitteista ja kuntosalin yleisestä ilmapiiristä. Nämä kaikki ovat tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset uutta kuntosalia.

Jos sinulla ei ole ystäviä tai sukulaisia, jotka ovat kuntosalin jäseniä, voit myös kysellä suosituksia tuttaviltasi, jotka harrastavat kuntoilua. Todennäköisesti he pystyvät suosittelemaan sinulle sopivaa kuntosalia

Tutustu Vantaan kuntosalien arvosteluihin verkossa.

Jos etsit Vantaan parasta kuntosalia, muista tarkistaa Googlen arvostelut. Tämä on hyvä tapa saada puolueeton näkemys kustakin kuntosalista ja nähdä, mitä muilla on sanottavaa heidän kokemuksistaan.

Kun luet arvosteluja, kiinnitä huomiota sekä myönteisiin että kielteisiin kommentteihin. Näin saat monipuolisen kuvan kuntosalista ja voit tehdä päätöksen siitä, sopiiko se sinulle vai ei.

Muista, että kaikki kuntosalit eivät ole samanlaisia. Joillakin saattaa olla paremmat edellytykset tietynlaiseen harjoitteluun kuin toisilla. Jos sinulla on siis mielessäsi erityisiä kuntotavoitteita, etsi kuntosali, joka pystyy vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tutustu useaan Vantaan kuntosaliin löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan

Paras tapa löytää täydellinen kuntosali on kokeilla useita kuntosaleja Vantaalla. Näin saat tuntumaa ilmapiiriin, henkilökuntaan ja laitteisiin.

Moni kuntosali Vantaalla tarjoaa ilmaisen yhden tai jopa muutaman päivän kokeilun ennen jäsenyyden ostamista. Tätä tarjousta kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tässä muutama asia jotka kannattaa pitää mielessä, kun kiertelet kuntosaleilla:

  • Millainen on ilmapiiri? Tunnetko olosi mukavaksi?
  • Millaisia laitteita kuntosalilla on? Ovatko ne uusia vai hyvin huollettuja?
  • Millainen on henkilökunta? Ovatko he ystävällisiä ja avuliaita?
  • Mitkä ovat aukioloajat? Sopiiko kuntosali aikatauluusi?
  • Mikä on hinta? Onko kuntosalin hinta sinulle sopiva?

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, sinun pitäisi pystyä rajaamaan vaihtoehtosi ja löytämään itsellesi sopivan kuntosalin Vantaalta.

Varmista, että kuntosalilla on tarvitsemasi laitteet.

Mikään ei ole pahempaa kuin hankkia jäsenyys kuntosalille ja huomata, ettei siellä ole tarvitsemiasi laitteita.

Ennen kuin liityt kuntosalille, varmista, että tarkistat, mitä laitteita heillä on tarjota. Jos siellä ei ole peruslaitteita – kuten vapaita painoja, käsipainoja ja käsipainoja – se ei todennäköisesti ole oikea kuntosali sinulle.

Tutki myös laitteiden kuntoa. Jos ne ovat vanhoja ja vanhentuneita, se ei todennäköisesti ole aikasi ja rahasi arvoinen.