Tampere Kuntosalit

Tampereella on useampikin erinomainen kuntosali, joten voi olla vaikea päättää, mikä kuntosali Tampereella sopii juuri sinulle.

Mutta ei hätää, olemme koonneet listan Tampereen parhaista kuntosaleista, jotka perustuvat muun muassa hintaan, mukavuuksiin ja sijaintiin.

Etsitpä sitten halpaa ja trendikästä kuntosalia tai kuntosalia kunnon kehonrakennukseen, listasta löytyy kaikki, mitä tarvitset.

Tampere Kuntosalit

Tässä kaupungin Tampere parhaat kuntosalit

Anabella Kuntokeskus

Anabella Kuntokeskus

Me ohjaamme sinut ensimmäisellä kerralla tarvittaessa kuntosalin käyttöön. Kuntosalillamme on monipuolinen sykkeen kohottamiseen ja tasaamiseen tarkoitettu cardio-osasto alku- ja loppulämmittelyä varten. Uusilla naisten mitoitukseen sopivilla Technogymin laitteilla voit treenata tehokkaasti kaikki vartalon lihakset. Lisäksi kuntosaliltamme löytyy vapaita painoja ja kuminauhoja monipuoliseen treeniin.

Osoite: Juvankatu 6, 33710 Tampere
Sähköposti:

CrossFit Messukylä

CrossFit Messukylä

Cross training (toiminnallinen harjoittelu) -peruskurssit alkavat joka kuun alussa. Tutustu toimintaamme nettisivuillamme, ja ilmoittaudu mukaan suosituille kursseillemme.

Osoite: Sulapuronkatu 1 P 8, 33700 Tampere
Sähköposti:

EasyFit

EasyFit

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Osoite: Pirkankatu 8, 33210 Tampere
Sähköposti:

Polte

Polte

Tampereella sijaitsevan Poltteen tilojen suunnittelussa kipinänä on ollut ajatus kuntosalista, jolla valmentajat itse haluaisivat treenata. Tilaa on yhteensä 2600 m²:n verran: Poltteelta löytyy oma alueensa toiminnalliselle harjoittelulle, painonnostolle, kestävyysharjoittelulle ja perinteiselle kuntosalitreenille. Myös tatami ja 55-metrinen juoksusuora ovat käytössäsi.

Osoite: Vihiojantie 5, 33800 Tampere
Sähköposti:

Powerhouse Gym

Powerhouse Gym

Powerhouse Gym on monipuolinen, rennolla treenimeiningillä ja yhteisöllisellä tunnelmalla varustettu kuntosali Tampereen Lapinniemessä. Oli tarkoituksenasi sitten kasvattaa perus- ja lihaskuntoasi, tai harrastaa body, fitness, voimanosto, kahvakuula, tai toiminnallista harjoittelua, kaikki onnistuu meillä ja vieläpä erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella!

Osoite: Lavoniuksenkatu 3, 33180 Tampere
Sähköposti:

Suomen Steel Body Oy

Suomen Steel Body Oy

Suomen joustavin kuntosali – Kuntosalitoimintaa yli 30 vuoden kokemuksella

Osoite: Åkerlundinkatu 6, 33100 Tampere
Sähköposti:

Puls & Träning Sweden AB

Puls & Träning Sweden AB

Ensimmäinen Puls & Träning –ketjun toimipaikka avattiin Ruotsissa vuonna 2006 ja ajatuksena oli rakentaa kuntosali, jossa kaikki viihtyisivät riippumatta lähtötasosta tai tavoitteista – aivan aloittelijoista rutinoituihin urheilijoihin. Toimimme edelleen samojen suuntaviivojen ja tavoitteiden mukaisesti. Perusajatuksemme on, että harjoittelun ei aina tarvitse tarkoittaa tiukkoja vatsalihaksia, suuria lihaksia tai ravintolisiä. Meille harjoittelussa on kyse kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hyvästä olosta! Jos kunto on yleisellä tasolla hyvä, voi itseään hyvällä omallatunnolla hemmotella myös viikonloppuisin.

Osoite: Sammonkatu 44, 33540 Tampere
Sähköposti:

Go Go Express

Go Go Express

Yli 2000 m²:n kuntosalilla käytössäsi ovat muun muassa: Precorin aerobiset laitteet, Precorin ja Davidin vipuvarsilaitteet, Star Trackin, Davidin ja Techo Gymin painopakkalaitteet ja vapaat painot, TRX, käsipainot 1-60kg, spinningpyörät ja yli 150 kpl harjoituspistettä. Lisäksi voit treenata reilun 300 m²:n kokoisella vapaapainoalueella! Kuntosalilla on aina henkilökuntaa paikalla.

Osoite: Kirviälänkatu 1, 33580 Tampere
Sähköposti:

Elixia

Elixia

ELIXIA Linnainmaa sijaitsee Tampereen Linnainmaan AutoCenter Areenalla, osoitteessa Korpikodinkatu 3 (2.kerros). Käytössä on portaat ja hissi, jolla pääsee toiseen kerrokseen, suoraan keskuksen sisäänkäynnille kuntosalin aukioloaikoina. Kuntosalin vierestä löydät Linnainmaan Citymarketin.

Osoite: Korpikodinkatu 3, 33580 Tampere
Sähköposti:

Miten löytää Hyvä kuntosali Tampereelta?

Hyvän kuntosalin etsiminen kaupungista Tampere voi olla haastava tehtävä, sillä valinnanvaraa on niin paljon. Voit kuitenkin pitää mielessäsi muutamia asioita, jotka auttavat sinua rajaamaan vaihtoehtoja ja löytämään juuri sinulle sopivan kuntosalin.

Mieti budjettia kuntosalille

Kun etsit kuntosalia Tampereelta, on tärkeää ottaa huomioon budjettisi. Tampereella on monia kohtuuhintaisia kuntosaleja, mutta myös kalliimpia. Jos sinulla on tiukka budjetti, kannattaa harkita halvempaa kuntosalia. Jos kuitenkin olet valmis käyttämään enemmän rahaa, voit valita laadukkaamman kuntosalin.

Kuntosalin laitteet ja tilat

Kuntosalia kaupungista Tampere valitessasi on syytä pitää mielessä muutama avaintekijä.

Ensinnäkin kannattaa ottaa huomioon, millaisia laitteita, tiloja ja palveluita on tarjolla. Joillakin halvimmilla kuntosaleilla Tampereella on peruslaitteet ja -tilat, kun taas toiset tarjoavat kattavamman valikoiman laitteita ja palveluja.

Kalliimmat kuntosalit kaupungissa Tampere tarjoavat yleensä vähintään suihkun, saunan ja mahdollisuuden urheiluhierontaan.

Jos etsit kuntosalia, jossa on laaja valikoima mukavuuksia ja palveluja, kannattaa varmistaa, että harkitsemallasi kuntosalilla on kaikki etsimäsi.

Kuntosalin Sijainti

Kuntosalin sijainti on tärkeä näkökohta kuntosalia valittaessa. Jos asut Tampereen keskustassa, kannattaa etsiä kuntosali, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, jotta sinne on helppo mennä ja sieltä on helppo tulla.

Jos taas asut kauempana, kannattaa ehkä etsiä kuntosali, joka on lähempänä kotia tai työpaikkaa. Näin voit välttää kuluttamasta paljon aikaa kuntosalille ja takaisin matkustamiseen.

Kuntosalin aukioloajat

Myös aukioloajat on hyvä huomioida etsiessä kuntosalia Tampereelta. Monet haluavat treenata mieluiten aikaisin aamulla ennen töitä tai koulua, eivätkä välttämättä pääse kuntosalille, jos se aukeaa myöhemmin päivällä.

Toiset taas haluavat treenata töiden tai koulun jälkeen, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se sulkeutuu aikaisin.

Toiset taas haluavat ehkä treenata viikonloppuisin, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se on auki vain viikolla. Siksi on tärkeää valita kuntosali, jonka aukioloajat sopivat aikatauluusi.

Henkilökunta ja valmentajat

Kun etsit kuntosalia Tampereelta, on tärkeää ottaa huomioon henkilökunta ja valmentajat. Henkilökunta ja valmentajat voivat vaikuttaa suuresti kokemukseesi kuntosalilla. He voivat auttaa sinua tuntemaan olosi tervetulleeksi ja mukavaksi, ja he voivat antaa sinulle tukea ja opastusta, jota tarvitset kuntotavoitteidesi saavuttamiseksi.

4 vinkkiä parhaan kuntosalin valitsemiseen kaupungista Tampere

Tässä 4 vinkkiä, joiden avulla löydät parhaan kuntosalin Tampereelta

Kysy suosituksia ystäviltä tai perheeltä.

Jos etsit uutta kuntosalia Tampereelta, paras vaihtoehto on kysyä suosituksia ystäviltäsi tai perheeltäsi. Tämä on hyvä tapa saada ensikäden tietoa tietystä kuntosalista, ja se voi myös auttaa sinua rajaamaan vaihtoehtoja.

Kun puhut ystävillesi tai perheellesi, muista kysyä heidän kokemuksistaan henkilökunnasta, laitteista ja kuntosalin yleisestä ilmapiiristä. Nämä kaikki ovat tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset uutta kuntosalia.

Jos sinulla ei ole ystäviä tai sukulaisia, jotka ovat kuntosalin jäseniä, voit myös kysellä suosituksia tuttaviltasi, jotka harrastavat kuntoilua. Todennäköisesti he pystyvät suosittelemaan sinulle sopivaa kuntosalia

Tutustu Tampereen kuntosalien arvosteluihin verkossa.

Jos etsit Tampereen parasta kuntosalia, muista tarkistaa Googlen arvostelut. Tämä on hyvä tapa saada puolueeton näkemys kustakin kuntosalista ja nähdä, mitä muilla on sanottavaa heidän kokemuksistaan.

Kun luet arvosteluja, kiinnitä huomiota sekä myönteisiin että kielteisiin kommentteihin. Näin saat monipuolisen kuvan kuntosalista ja voit tehdä päätöksen siitä, sopiiko se sinulle vai ei.

Muista, että kaikki kuntosalit eivät ole samanlaisia. Joillakin saattaa olla paremmat edellytykset tietynlaiseen harjoitteluun kuin toisilla. Jos sinulla on siis mielessäsi erityisiä kuntotavoitteita, etsi kuntosali, joka pystyy vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tutustu useaan Tampereen kuntosaliin löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan

Paras tapa löytää täydellinen kuntosali on kokeilla useita kuntosaleja Tampereella. Näin saat tuntumaa ilmapiiriin, henkilökuntaan ja laitteisiin.

Moni kuntosali Tampereella tarjoaa ilmaisen yhden tai jopa muutaman päivän kokeilun ennen jäsenyyden ostamista. Tätä tarjousta kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tässä muutama asia jotka kannattaa pitää mielessä, kun kiertelet kuntosaleilla:

  • Millainen on ilmapiiri? Tunnetko olosi mukavaksi?
  • Millaisia laitteita kuntosalilla on? Ovatko ne uusia vai hyvin huollettuja?
  • Millainen on henkilökunta? Ovatko he ystävällisiä ja avuliaita?
  • Mitkä ovat aukioloajat? Sopiiko kuntosali aikatauluusi?
  • Mikä on hinta? Onko kuntosalin hinta sinulle sopiva?

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, sinun pitäisi pystyä rajaamaan vaihtoehtosi ja löytämään itsellesi sopivan kuntosalin Tampereelta.

Varmista, että kuntosalilla on tarvitsemasi laitteet.

Mikään ei ole pahempaa kuin hankkia jäsenyys kuntosalille ja huomata, ettei siellä ole tarvitsemiasi laitteita.

Ennen kuin liityt kuntosalille, varmista, että tarkistat, mitä laitteita heillä on tarjota. Jos siellä ei ole peruslaitteita – kuten vapaita painoja, käsipainoja ja käsipainoja – se ei todennäköisesti ole oikea kuntosali sinulle.

Tutki myös laitteiden kuntoa. Jos ne ovat vanhoja ja vanhentuneita, se ei todennäköisesti ole aikasi ja rahasi arvoinen.