Pori Kuntosalit

Porissa on useampikin erinomainen kuntosali, joten voi olla vaikea päättää, mikä kuntosali Porissa sopii juuri sinulle.

Mutta ei hätää, olemme koonneet listan Porin parhaista kuntosaleista, jotka perustuvat muun muassa hintaan, mukavuuksiin ja sijaintiin.

Etsitpä sitten halpaa ja trendikästä kuntosalia tai kuntosalia kunnon kehonrakennukseen, listasta löytyy kaikki, mitä tarvitset.

Pori Kuntosalit

Tässä kaupungin Pori parhaat kuntosalit

Kuntosali Tiimi

Kuntosali Tiimi

Kuntosali Tiimi on paikallinen perheyritys
Sali on tarkoitettu kaikille iästä ja kunnosta riippumatta.
Käytössä on 350m2 harjoittelutilaa, noin 40 laitetta sekä venyttelyhuone.
Yläkerrassa on cardio- sekä Technogymin painopakkalaitteita, alakerrassa sijaitsee Nautilus vipuvarsilaitteet ja voimanostohuone.
Pukutilojen yhteydessä on infrapunasauna.
Kulkuoikeuden voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme.

Osoite: Harry Gullichsenintie 1, 28800 Pori
Sähköposti:

Power Team Pori

Power Team Pori

Power Team Pori kuntosali sijaitsee Satakunnankadulla Porissa, Patakirppiksen vieressä kolmannessa kerroksessa. Sisäänkäynti Satakunnan kadun puolelta. Pihassa on reilusti pysäköintitilaa, joten kuntosalille on helppo tulla.

Osoite: Satakunnankatu 33-35, 28130 Pori
Sähköposti:

Porin Kuntoklubi

Porin Kuntoklubi

Porin Kuntoklubi on palvellut Porilaisia kuntoilijoita jo vuodesta 1987. Kuntosali sisältää laadukkaan cardio-alueen ja runsaan valikoiman painopakkalaitteita sekä tilan ja välineet vapailla painoilla harjoitteluun. Harjoittelupisteitä on yli 100 kappaletta. Kuntosalin ikäraja on 18 vuotta.

Osoite: Mikkolantie 32, 28130 Pori
Sähköposti:

Porihalli

Porihalli

Porihalli on liikuttanut porilaisia jo vuodesta 1994, ja onkin kaupungin monipuolisin liikuntakeskus.

Nähdään Porihallilla!

Osoite: Kuninkaanlahdenkatu 7, 28100 Pori
Sähköposti:

Porin Kuntokeskus

Porin Kuntokeskus

Meiltä löydät erittäin laajan valikoiman +1000m² alueelta niin kuntosalilaitteita kuin kymmeniä irtopainojakin.

Meiltä löytyy myös erillinen maastavetopaikka sekä kyykkypaikkoja peräti kahdeksan joten ei tarvitse jonotella.

Osoite: Sampsantie 6-8, 28360 Pori
Sähköposti:

Kuntosali Piukat Paikat

Kuntosali Piukat Paikat

Piukat Paikat on vuodesta 1987 alkaen Porissa toiminut vain naisille suunnattu kuntosali. Salimme palveluihin kuuluvat kuntosalin lisäksi ryhmäliikuntatunnit, kuten Pace-kiertoharjoittelu, Zumba, Pilates, Lavis, Pump sekä monet muut erilaiset jumpat. Valikoimamme kattaa myös personal trainer -palvelut, erilaiset laihdutus- ja kehonmuokkausryhmät, solariumin sekä lisäravinne- ja treenivaatemyynnin.

Osoite: Itsenäisyydenkatu 42, 28130 Pori
Sähköposti:

Energy Puls Wellness Center Oy

Energy Puls Wellness Center Oy

Kuntosalilla harjoittelet omassa tahdissa ja oman kuntosi mukaan, joten kuntosalitreeni on myös hyvä keino liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Et ole myöskään sidottu aikatauluihin sillä kuntosalillemme ja jumppiin pääset joka päivä klo 04.30- 24.00 henkilökohtaisella avainkortillasi.

Osoite: Herralahdenraitti 1, 28360 Pori
Sähköposti:

Porin Kuntotorni Oy / Porin Kunnon Fiilis Oy

Porin Kuntotorni Oy / Porin Kunnon Fiilis Oy

Kuntosalillamme on vasta-alkajankin helppo aloittaa kuntoiluharrastus. Laadukkaat italialaiset TECA:n ja Panattan kuntosalilaitteet ovat helppokäyttöisiä ja annamme tarvittaessa alkuopastuksen. Monipuolisilla laitteillamme teet harjoituksesta juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Osoite: Kalevanpuisto 54, 28120 Pori
Sähköposti:

Fitness24Seven OY

Fitness24Seven OY

Parhaat treenit ovat ne, jotka tapahtuivat. Siksi voit treenata kaikissa kuntokeskuksissamme, missä ikinä oletkin.

Osoite: Antinkatu 12, 28100 Pori
Sähköposti:

WiseGym Oy

WiseGym Oy

Porin edullisin kuntosali Eteläpuistossa! Meiltä löydät kaiken, mitä laadukkaaseen salitreeniin tarvitset – painopakkalaitteista vipuvarsiin ja käsipainoista levypainoihin.

Osoite: Eteläpuisto 9, 28100 Pori
Sähköposti:

Miten löytää Hyvä kuntosali Porista?

Hyvän kuntosalin etsiminen kaupungista Pori voi olla haastava tehtävä, sillä valinnanvaraa on niin paljon. Voit kuitenkin pitää mielessäsi muutamia asioita, jotka auttavat sinua rajaamaan vaihtoehtoja ja löytämään juuri sinulle sopivan kuntosalin.

Mieti budjettia kuntosalille

Kun etsit kuntosalia Porista, on tärkeää ottaa huomioon budjettisi. Porissa on monia kohtuuhintaisia kuntosaleja, mutta myös kalliimpia. Jos sinulla on tiukka budjetti, kannattaa harkita halvempaa kuntosalia. Jos kuitenkin olet valmis käyttämään enemmän rahaa, voit valita laadukkaamman kuntosalin.

Kuntosalin laitteet ja tilat

Kuntosalia kaupungista Pori valitessasi on syytä pitää mielessä muutama avaintekijä.

Ensinnäkin kannattaa ottaa huomioon, millaisia laitteita, tiloja ja palveluita on tarjolla. Joillakin halvimmilla kuntosaleilla Porissa on peruslaitteet ja -tilat, kun taas toiset tarjoavat kattavamman valikoiman laitteita ja palveluja.

Kalliimmat kuntosalit kaupungissa Pori tarjoavat yleensä vähintään suihkun, saunan ja mahdollisuuden urheiluhierontaan.

Jos etsit kuntosalia, jossa on laaja valikoima mukavuuksia ja palveluja, kannattaa varmistaa, että harkitsemallasi kuntosalilla on kaikki etsimäsi.

Kuntosalin Sijainti

Kuntosalin sijainti on tärkeä näkökohta kuntosalia valittaessa. Jos asut Porin keskustassa, kannattaa etsiä kuntosali, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, jotta sinne on helppo mennä ja sieltä on helppo tulla.

Jos taas asut kauempana, kannattaa ehkä etsiä kuntosali, joka on lähempänä kotia tai työpaikkaa. Näin voit välttää kuluttamasta paljon aikaa kuntosalille ja takaisin matkustamiseen.

Kuntosalin aukioloajat

Myös aukioloajat on hyvä huomioida etsiessä kuntosalia Porista. Monet haluavat treenata mieluiten aikaisin aamulla ennen töitä tai koulua, eivätkä välttämättä pääse kuntosalille, jos se aukeaa myöhemmin päivällä.

Toiset taas haluavat treenata töiden tai koulun jälkeen, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se sulkeutuu aikaisin.

Toiset taas haluavat ehkä treenata viikonloppuisin, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se on auki vain viikolla. Siksi on tärkeää valita kuntosali, jonka aukioloajat sopivat aikatauluusi.

Henkilökunta ja valmentajat

Kun etsit kuntosalia Porista, on tärkeää ottaa huomioon henkilökunta ja valmentajat. Henkilökunta ja valmentajat voivat vaikuttaa suuresti kokemukseesi kuntosalilla. He voivat auttaa sinua tuntemaan olosi tervetulleeksi ja mukavaksi, ja he voivat antaa sinulle tukea ja opastusta, jota tarvitset kuntotavoitteidesi saavuttamiseksi.

4 vinkkiä parhaan kuntosalin valitsemiseen kaupungista Pori

Tässä 4 vinkkiä, joiden avulla löydät parhaan kuntosalin Porista

Kysy suosituksia ystäviltä tai perheeltä.

Jos etsit uutta kuntosalia Porista, paras vaihtoehto on kysyä suosituksia ystäviltäsi tai perheeltäsi. Tämä on hyvä tapa saada ensikäden tietoa tietystä kuntosalista, ja se voi myös auttaa sinua rajaamaan vaihtoehtoja.

Kun puhut ystävillesi tai perheellesi, muista kysyä heidän kokemuksistaan henkilökunnasta, laitteista ja kuntosalin yleisestä ilmapiiristä. Nämä kaikki ovat tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset uutta kuntosalia.

Jos sinulla ei ole ystäviä tai sukulaisia, jotka ovat kuntosalin jäseniä, voit myös kysellä suosituksia tuttaviltasi, jotka harrastavat kuntoilua. Todennäköisesti he pystyvät suosittelemaan sinulle sopivaa kuntosalia

Tutustu Porin kuntosalien arvosteluihin verkossa.

Jos etsit Porin parasta kuntosalia, muista tarkistaa Googlen arvostelut. Tämä on hyvä tapa saada puolueeton näkemys kustakin kuntosalista ja nähdä, mitä muilla on sanottavaa heidän kokemuksistaan.

Kun luet arvosteluja, kiinnitä huomiota sekä myönteisiin että kielteisiin kommentteihin. Näin saat monipuolisen kuvan kuntosalista ja voit tehdä päätöksen siitä, sopiiko se sinulle vai ei.

Muista, että kaikki kuntosalit eivät ole samanlaisia. Joillakin saattaa olla paremmat edellytykset tietynlaiseen harjoitteluun kuin toisilla. Jos sinulla on siis mielessäsi erityisiä kuntotavoitteita, etsi kuntosali, joka pystyy vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tutustu useaan Porin kuntosaliin löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan

Paras tapa löytää täydellinen kuntosali on kokeilla useita kuntosaleja Porissa. Näin saat tuntumaa ilmapiiriin, henkilökuntaan ja laitteisiin.

Moni kuntosali Porissa tarjoaa ilmaisen yhden tai jopa muutaman päivän kokeilun ennen jäsenyyden ostamista. Tätä tarjousta kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tässä muutama asia jotka kannattaa pitää mielessä, kun kiertelet kuntosaleilla:

  • Millainen on ilmapiiri? Tunnetko olosi mukavaksi?
  • Millaisia laitteita kuntosalilla on? Ovatko ne uusia vai hyvin huollettuja?
  • Millainen on henkilökunta? Ovatko he ystävällisiä ja avuliaita?
  • Mitkä ovat aukioloajat? Sopiiko kuntosali aikatauluusi?
  • Mikä on hinta? Onko kuntosalin hinta sinulle sopiva?

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, sinun pitäisi pystyä rajaamaan vaihtoehtosi ja löytämään itsellesi sopivan kuntosalin Porista.

Varmista, että kuntosalilla on tarvitsemasi laitteet.

Mikään ei ole pahempaa kuin hankkia jäsenyys kuntosalille ja huomata, ettei siellä ole tarvitsemiasi laitteita.

Ennen kuin liityt kuntosalille, varmista, että tarkistat, mitä laitteita heillä on tarjota. Jos siellä ei ole peruslaitteita – kuten vapaita painoja, käsipainoja ja käsipainoja – se ei todennäköisesti ole oikea kuntosali sinulle.

Tutki myös laitteiden kuntoa. Jos ne ovat vanhoja ja vanhentuneita, se ei todennäköisesti ole aikasi ja rahasi arvoinen.