Oulu Kuntosalit

Oulussa on useampikin erinomainen kuntosali, joten voi olla vaikea päättää, mikä kuntosali Oulussa sopii juuri sinulle.

Mutta ei hätää, olemme koonneet listan Oulun parhaista kuntosaleista, jotka perustuvat muun muassa hintaan, mukavuuksiin ja sijaintiin.

Etsitpä sitten halpaa ja trendikästä kuntosalia tai kuntosalia kunnon kehonrakennukseen, listasta löytyy kaikki, mitä tarvitset.

Oulu Kuntosalit

Tässä kaupungin Oulu parhaat kuntosalit

EasyFit

EasyFit

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Osoite: Hallituskatu 1, 90100 Oulu
Sähköposti:

Sportello

Sportello

Sportello Fitissä treenaat edul­lisesti harjoit­telun laadusta tinkimättä – ja ilman pitkää sitoutumista. Sportello Fit City on uusin keskuksemme Oulun keskustassa: käytössäsi on 1600 neliön huippusali ja ryhmäliikuntatila. Sportello Fit Alppila on monipuolinen, hyvin varusteltu kunto­sali Kaarnatiellä. Molemmissa keskuksissamme on tarjolla myös laadukkaat personal trainer -palvelut. Valitse itsellesi sopivin kotikeskus – kotikeskuksesta riippumatta käytössäsi ovat molemmat viihtyisät keskuksemme!

Osoite: Kansankatu 47, 90100 Oulu
Sähköposti:

Hukka Xpress

Hukka Xpress

0-vuotisen kokemuksensa perusteella Liikuntakeskus Hukka tuntee oululaiset liikkujat ja tietää, että jokaisen tarpeet ovat erilaiset. Siksi Hukan jäsenillä on kaikkea: ryhmäliikunta, sisäpyöräily, pallopelikentät, kuntosalit, kahvila, kurssit, jäsentapahtumat, hieronta, kauneudenhoito…

Osoite: Kauppurienkatu 12, 90100 Oulu
Sähköposti:

Vocatum

Vocatum

Vocatum Kynsilehto on ensimmäinen rakennus Oulussa, joka on suunniteltu yksinomaan kuntosaliksi. Ennen rakennuksen suunnittelutyön aloittamista vierailimme Italiassa katsastamassa sikäläisiä parhaita kuntoklubeja sekä kuuntelemassa ja katsomassa Euroopan johtavan kuntosalilaitevalmistajan, Technogymin visioita tulevaisuuden kuntosaleista.

Osoite: Lehtorouskuntie 10, 90650 Oulu
Sähköposti:

Liikuntakeskus Hukka

Liikuntakeskus Hukka

Oulun Heinäpäässä sijaitseva Liikuntakeskus Hukka on valtakunnallisestikin edistyksellinen liikuntakeskus. Jo tilat, yli 10 000 monipuolisesti valjastettua sisäliikuntaneliötä, tekevät Hukasta ainutlaatuisen; jäsenenä voit harrastaa saman katon alla saliharjoittelua kolmella eri kuntosalilla, osallistua haluamillesi ryhmäliikuntatunneille (yli 100 viikkotuntia), pelata pallo- ja mailapelejä, saunoa hirsi- tai infrapunasaunassa sekä liikkua personal trainereiden opastamana.

Osoite: Isokatu 99, 90120 Oulu
Sähköposti:

Classic Gym Oulu

Classic Gym Oulu

Kuntosalimme sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun Intiössä. Nykyaikainen ja korkealaatuinen varustus sekä ainutlaatuinen tunnelma tuovat sinut lähemmäksi tavoitteitasi, olivat ne mitä tahansa.

Meillä voit treenata aamuvarhaisesta iltamyöhään, niin jouluna kuin juhannuksenakin.

Tervetuloa ilmaiselle tutustumiskäynnille!

Osoite: Sotilaankuja 1, 90130 Oulu
Sähköposti:

Fitness24Seven OY

Fitness24Seven OY

Tervetuloa Fitness24Seven 2.0 salille Oulun keskustaan Kirkkokadulle. Tällä kuntosalilla voit mm. osallistua ryhmäliikuntatunneille ja varata ajan personal trainerilta. Lisäksi tältä salilta löytyy modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue, venyttelyalue sekä naisten oma sali. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.

Osoite: Kirkkokatu 21, 90100 Oulu
Sähköposti:

Kuntokeskus Liikku

Kuntokeskus Liikku

Tämä on se aito ja alakuperäinen Alasintien Liikku, joka syntymällään mullisti kuntokeskusalan sekä Oulussa että Suomessa. Mahtava kuntosali kaikin puolin. Täällä elämänilo ja rento tekemisen meininki tervehtivät jokaista treenaajaa. Hinta-laatusuhde on lyömätön. Detaljina mainittakoon, että Alasintien Liikku on myös Liikun pienen, mutta pirteän hallintotiimin vakituinen treenipaikka. Vahva suositus!

Osoite: Alasintie 3-7, 90400 Oulu
Sähköposti:

Alexander Health Club

Alexander Health Club

Alexander on aidosti palveleva, asiantunteva ja yksilöllinen hyvinvointikonsepti sinulle, joka arvostat omaa aikaasi. Alexanderin jäsenenä voit luottaa siihen, että saat kuntoilla rauhassa omien tavoitteidesi mukaisesti, ilman häiritsevää ruuhkaa ja hälyä. Kaikkiin jäsenyyksiimme kuuluu personal trainer -tuki, joka mahdollistaa sinulle turvallisen harjoittelun ja myös ohjauksen tarvittaessa.

Osoite: Aleksanterinkatu 21, 90100 Oulu
Sähköposti:

Miten löytää Hyvä kuntosali Oulusta?

Hyvän kuntosalin etsiminen kaupungista Oulu voi olla haastava tehtävä, sillä valinnanvaraa on niin paljon. Voit kuitenkin pitää mielessäsi muutamia asioita, jotka auttavat sinua rajaamaan vaihtoehtoja ja löytämään juuri sinulle sopivan kuntosalin.

Mieti budjettia kuntosalille

Kun etsit kuntosalia Oulusta, on tärkeää ottaa huomioon budjettisi. Oulussa on monia kohtuuhintaisia kuntosaleja, mutta myös kalliimpia. Jos sinulla on tiukka budjetti, kannattaa harkita halvempaa kuntosalia. Jos kuitenkin olet valmis käyttämään enemmän rahaa, voit valita laadukkaamman kuntosalin.

Kuntosalin laitteet ja tilat

Kuntosalia kaupungista Oulu valitessasi on syytä pitää mielessä muutama avaintekijä.

Ensinnäkin kannattaa ottaa huomioon, millaisia laitteita, tiloja ja palveluita on tarjolla. Joillakin halvimmilla kuntosaleilla Oulussa on peruslaitteet ja -tilat, kun taas toiset tarjoavat kattavamman valikoiman laitteita ja palveluja.

Kalliimmat kuntosalit kaupungissa Oulu tarjoavat yleensä vähintään suihkun, saunan ja mahdollisuuden urheiluhierontaan.

Jos etsit kuntosalia, jossa on laaja valikoima mukavuuksia ja palveluja, kannattaa varmistaa, että harkitsemallasi kuntosalilla on kaikki etsimäsi.

Kuntosalin Sijainti

Kuntosalin sijainti on tärkeä näkökohta kuntosalia valittaessa. Jos asut Oulun keskustassa, kannattaa etsiä kuntosali, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, jotta sinne on helppo mennä ja sieltä on helppo tulla.

Jos taas asut kauempana, kannattaa ehkä etsiä kuntosali, joka on lähempänä kotia tai työpaikkaa. Näin voit välttää kuluttamasta paljon aikaa kuntosalille ja takaisin matkustamiseen.

Kuntosalin aukioloajat

Myös aukioloajat on hyvä huomioida etsiessä kuntosalia Oulusta. Monet haluavat treenata mieluiten aikaisin aamulla ennen töitä tai koulua, eivätkä välttämättä pääse kuntosalille, jos se aukeaa myöhemmin päivällä.

Toiset taas haluavat treenata töiden tai koulun jälkeen, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se sulkeutuu aikaisin.

Toiset taas haluavat ehkä treenata viikonloppuisin, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se on auki vain viikolla. Siksi on tärkeää valita kuntosali, jonka aukioloajat sopivat aikatauluusi.

Henkilökunta ja valmentajat

Kun etsit kuntosalia Oulusta, on tärkeää ottaa huomioon henkilökunta ja valmentajat. Henkilökunta ja valmentajat voivat vaikuttaa suuresti kokemukseesi kuntosalilla. He voivat auttaa sinua tuntemaan olosi tervetulleeksi ja mukavaksi, ja he voivat antaa sinulle tukea ja opastusta, jota tarvitset kuntotavoitteidesi saavuttamiseksi.

4 vinkkiä parhaan kuntosalin valitsemiseen kaupungista Oulu

Tässä 4 vinkkiä, joiden avulla löydät parhaan kuntosalin Oulusta

Kysy suosituksia ystäviltä tai perheeltä.

Jos etsit uutta kuntosalia Oulusta, paras vaihtoehto on kysyä suosituksia ystäviltäsi tai perheeltäsi. Tämä on hyvä tapa saada ensikäden tietoa tietystä kuntosalista, ja se voi myös auttaa sinua rajaamaan vaihtoehtoja.

Kun puhut ystävillesi tai perheellesi, muista kysyä heidän kokemuksistaan henkilökunnasta, laitteista ja kuntosalin yleisestä ilmapiiristä. Nämä kaikki ovat tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset uutta kuntosalia.

Jos sinulla ei ole ystäviä tai sukulaisia, jotka ovat kuntosalin jäseniä, voit myös kysellä suosituksia tuttaviltasi, jotka harrastavat kuntoilua. Todennäköisesti he pystyvät suosittelemaan sinulle sopivaa kuntosalia

Tutustu Oulun kuntosalien arvosteluihin verkossa.

Jos etsit Oulun parasta kuntosalia, muista tarkistaa Googlen arvostelut. Tämä on hyvä tapa saada puolueeton näkemys kustakin kuntosalista ja nähdä, mitä muilla on sanottavaa heidän kokemuksistaan.

Kun luet arvosteluja, kiinnitä huomiota sekä myönteisiin että kielteisiin kommentteihin. Näin saat monipuolisen kuvan kuntosalista ja voit tehdä päätöksen siitä, sopiiko se sinulle vai ei.

Muista, että kaikki kuntosalit eivät ole samanlaisia. Joillakin saattaa olla paremmat edellytykset tietynlaiseen harjoitteluun kuin toisilla. Jos sinulla on siis mielessäsi erityisiä kuntotavoitteita, etsi kuntosali, joka pystyy vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tutustu useaan Oulun kuntosaliin löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan

Paras tapa löytää täydellinen kuntosali on kokeilla useita kuntosaleja Oulussa. Näin saat tuntumaa ilmapiiriin, henkilökuntaan ja laitteisiin.

Moni kuntosali Oulussa tarjoaa ilmaisen yhden tai jopa muutaman päivän kokeilun ennen jäsenyyden ostamista. Tätä tarjousta kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tässä muutama asia jotka kannattaa pitää mielessä, kun kiertelet kuntosaleilla:

  • Millainen on ilmapiiri? Tunnetko olosi mukavaksi?
  • Millaisia laitteita kuntosalilla on? Ovatko ne uusia vai hyvin huollettuja?
  • Millainen on henkilökunta? Ovatko he ystävällisiä ja avuliaita?
  • Mitkä ovat aukioloajat? Sopiiko kuntosali aikatauluusi?
  • Mikä on hinta? Onko kuntosalin hinta sinulle sopiva?

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, sinun pitäisi pystyä rajaamaan vaihtoehtosi ja löytämään itsellesi sopivan kuntosalin Oulusta.

Varmista, että kuntosalilla on tarvitsemasi laitteet.

Mikään ei ole pahempaa kuin hankkia jäsenyys kuntosalille ja huomata, ettei siellä ole tarvitsemiasi laitteita.

Ennen kuin liityt kuntosalille, varmista, että tarkistat, mitä laitteita heillä on tarjota. Jos siellä ei ole peruslaitteita – kuten vapaita painoja, käsipainoja ja käsipainoja – se ei todennäköisesti ole oikea kuntosali sinulle.

Tutki myös laitteiden kuntoa. Jos ne ovat vanhoja ja vanhentuneita, se ei todennäköisesti ole aikasi ja rahasi arvoinen.