Jyväskylä Kuntosalit

Jyväskylässä on useampikin erinomainen kuntosali, joten voi olla vaikea päättää, mikä kuntosali Jyväskylässä sopii juuri sinulle.

Mutta ei hätää, olemme koonneet listan Jyväskylän parhaista kuntosaleista, jotka perustuvat muun muassa hintaan, mukavuuksiin ja sijaintiin.

Etsitpä sitten halpaa ja trendikästä kuntosalia tai kuntosalia kunnon kehonrakennukseen, listasta löytyy kaikki, mitä tarvitset.

Jyväskylä Kuntosalit

Tässä kaupungin Jyväskylä parhaat kuntosalit

Naisten Kuntomaailma

Naisten Kuntomaailma

Kuntomaailma on Jyväskylässä sijaitseva monipuolinen kuntoilu- ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys. Olemme toimineet liikkuvamman elämän puolesta yli 20 vuoden ajan. Meillä on ammattitaitoiset personal trainerit ja ryhmäliikuntaohjaajat, kaksi toimipistettä keskeisellä sijainnilla, sekä monipuolinen, viihtyisä ja turvallinen ympäristö kuntoilulle.

Osoite: Yliopistonkatu 36, 40100 Jyväskylä
Sähköposti:

Elefit

Elefit

Haluamme tarjota asiakkaillemme maan parasta kuntosalipalvelua

Osoite: Kauppakatu 30, 40100 Jyväskylä
Sähköposti:

Kuntosali Gym Ironia

Kuntosali Gym Ironia

Gym Ironia on perustettu treenaajilta treenaajille ja meillä harjoittelee niin aloittelija kuin kokenutkin saliharjoittelija. Me annamme sinulle oikeat puitteet tavoitteelliseen salitreeniin, niin sinä voit keskittyä treenaamaan.

Meillä et maksa ylimääräisiä jäsenmaksuja eikä sinun tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin. Olemme avoinna 24/7 ja voit harjoitella ympäri vuorokauden silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Osoite: Yliopistonkatu 28, 40100 Jyväskylä
Sähköposti:

GOGO Express

GOGO Express

GOGO Express Seppälässä harjoittelet markkinoiden parhailla laitteilla. Yli 1200 neliön kuntosalillamme käytössäsi ovat muun muassa huippumerkkien parhaimmistoa olevat aerobiset- ja pakkalaitteet, harjoituspisteitä löytyy yhteensä yli 150 kpl. Lisäksi voit treenata isolla vapaapainoalueella ja tutustua vaikkapa toiminnalliseen TRX-köysiharjoitteluun. Kuntosalilla on aina henkilökuntaa paikalla. GOGO Express Seppälästä löytyy myös hierojan palvelut.

Osoite: Vasarakatu 27, 40320 Jyväskylä
Sähköposti:

Fitness24Seven OY

Fitness24Seven OY

Emme ole ikinä ymmärtäneet miksi kuntokeskuksilla on aukioloajat. Me olemme avoinna silloin, kun sinulle sopii.

Osoite: Kauppakatu 32, 40100 Jyväskylä
Sähköposti:

Kuntokeskus Liikku

Kuntokeskus Liikku

Tässäpä sinulle Suomen suurin Liikku, Kuntokeskus Liikku Jyväskylä. Kaikissa Liikuissa on tilaa ja happea ihan eri malliin, kuin mihin yleensä kuntosaleilla on totuttu, mutta Kympinkadulla nekin tuplaantuvat. Tällä kuntosalilla onnistuu hyvä, tehokas ja sujuva treeni, eikä aikaa tuhlaudu parkkipaikan etsimiseen tai laitteisiin jonottamiseen. Nyt on paras hetki ottaa omakseen tämä Kankaan komea kuntokeskus. Suosittelemme!

Osoite: Kympinkatu 3 B, 40320 Jyväskylä
Sähköposti:

Elixia Jyväskylä

Elixia Jyväskylä

ELIXIA Jyväskylä tarjoaa viihtyisät tilat ja laadukkaat palvelut ennennäkemättömän edullisesti. Tilamme sijaitsevat ydinkeskustassa, matkakeskuksen 3. kerroksessa, rautatieaseman ja linja-autoaseman yhteydessä. Keskeisen sijaintimme ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta meille on helppo tulla niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin.

Osoite: Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä
Sähköposti:

TopShape

TopShape

Kuntosali TopShape sijaitsee Jyväskylässä, Kuokkalan keskuksen vieressä. Keskustasta matkaa vain 2 km.

Salimme on toiminut Jyväskylässä vuodesta 1996 alkaen. Olemme jäsenmaksuton perinteinen kuntosali kaikenikäisille miehille ja naisille.

Osoite: Palstatie 4, 40520 Jyväskylä
Sähköposti:

Jyväskylän Voimaklubi Ry

Jyväskylän Voimaklubi Ry

Kuntosalillamme on vähän kromia ja niukasti peilejä. Myöskään viimeisimmän trendin mukaisia laitteita on turha etsiä. Sitä enemmän käyttäjä löytää hyviä kavereita ja jos kiinnostusta riittää, niin myös reipasta seuratoimintaa. Kulunvalvontakorttiin, joka toimii 24/7, voi sopimuksen mukaan ladata erilaisia vaihtoehtoja, kuten vuosikortti, 1 kk:n jakso sekä 10 käyntikerran lataukset.

Osoite: Kalevankatu 10, 40100 Jyväskylä
Sähköposti:

SuperFit

SuperFit

SuperFit sijaitsee Vaajakoskella, Jyväskylän kupeessa, Yrityssatama Amiraalin yhteydessä. Vanhan tulitikkutehtaan tiloihin saneerattu kuntokeskus tarjoaa loistavat puitteet niin kuntosali- kuin ryhmäliikuntaankin.

Osoite: Tikkutehtaantie 2, 40800 Jyväskylä
Sähköposti:

Miten löytää Hyvä kuntosali Jyväskylästä?

Hyvän kuntosalin etsiminen kaupungista Jyväskylä voi olla haastava tehtävä, sillä valinnanvaraa on niin paljon. Voit kuitenkin pitää mielessäsi muutamia asioita, jotka auttavat sinua rajaamaan vaihtoehtoja ja löytämään juuri sinulle sopivan kuntosalin.

Mieti budjettia kuntosalille

Kun etsit kuntosalia Jyväskylästä, on tärkeää ottaa huomioon budjettisi. Jyväskylässä on monia kohtuuhintaisia kuntosaleja, mutta myös kalliimpia. Jos sinulla on tiukka budjetti, kannattaa harkita halvempaa kuntosalia. Jos kuitenkin olet valmis käyttämään enemmän rahaa, voit valita laadukkaamman kuntosalin.

Kuntosalin laitteet ja tilat

Kuntosalia kaupungista Jyväskylä valitessasi on syytä pitää mielessä muutama avaintekijä.

Ensinnäkin kannattaa ottaa huomioon, millaisia laitteita, tiloja ja palveluita on tarjolla. Joillakin halvimmilla kuntosaleilla Jyväskylässä on peruslaitteet ja -tilat, kun taas toiset tarjoavat kattavamman valikoiman laitteita ja palveluja.

Kalliimmat kuntosalit kaupungissa Jyväskylä tarjoavat yleensä vähintään suihkun, saunan ja mahdollisuuden urheiluhierontaan.

Jos etsit kuntosalia, jossa on laaja valikoima mukavuuksia ja palveluja, kannattaa varmistaa, että harkitsemallasi kuntosalilla on kaikki etsimäsi.

Kuntosalin Sijainti

Kuntosalin sijainti on tärkeä näkökohta kuntosalia valittaessa. Jos asut Jyväskylän keskustassa, kannattaa etsiä kuntosali, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, jotta sinne on helppo mennä ja sieltä on helppo tulla.

Jos taas asut kauempana, kannattaa ehkä etsiä kuntosali, joka on lähempänä kotia tai työpaikkaa. Näin voit välttää kuluttamasta paljon aikaa kuntosalille ja takaisin matkustamiseen.

Kuntosalin aukioloajat

Myös aukioloajat on hyvä huomioida etsiessä kuntosalia Jyväskylästä. Monet haluavat treenata mieluiten aikaisin aamulla ennen töitä tai koulua, eivätkä välttämättä pääse kuntosalille, jos se aukeaa myöhemmin päivällä.

Toiset taas haluavat treenata töiden tai koulun jälkeen, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se sulkeutuu aikaisin.

Toiset taas haluavat ehkä treenata viikonloppuisin, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se on auki vain viikolla. Siksi on tärkeää valita kuntosali, jonka aukioloajat sopivat aikatauluusi.

Henkilökunta ja valmentajat

Kun etsit kuntosalia Jyväskylästä, on tärkeää ottaa huomioon henkilökunta ja valmentajat. Henkilökunta ja valmentajat voivat vaikuttaa suuresti kokemukseesi kuntosalilla. He voivat auttaa sinua tuntemaan olosi tervetulleeksi ja mukavaksi, ja he voivat antaa sinulle tukea ja opastusta, jota tarvitset kuntotavoitteidesi saavuttamiseksi.

4 vinkkiä parhaan kuntosalin valitsemiseen kaupungista Jyväskylä

Tässä 4 vinkkiä, joiden avulla löydät parhaan kuntosalin Jyväskylästä

Kysy suosituksia ystäviltä tai perheeltä.

Jos etsit uutta kuntosalia Jyväskylästä, paras vaihtoehto on kysyä suosituksia ystäviltäsi tai perheeltäsi. Tämä on hyvä tapa saada ensikäden tietoa tietystä kuntosalista, ja se voi myös auttaa sinua rajaamaan vaihtoehtoja.

Kun puhut ystävillesi tai perheellesi, muista kysyä heidän kokemuksistaan henkilökunnasta, laitteista ja kuntosalin yleisestä ilmapiiristä. Nämä kaikki ovat tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset uutta kuntosalia.

Jos sinulla ei ole ystäviä tai sukulaisia, jotka ovat kuntosalin jäseniä, voit myös kysellä suosituksia tuttaviltasi, jotka harrastavat kuntoilua. Todennäköisesti he pystyvät suosittelemaan sinulle sopivaa kuntosalia

Tutustu Jyväskylän kuntosalien arvosteluihin verkossa.

Jos etsit Jyväskylän parasta kuntosalia, muista tarkistaa Googlen arvostelut. Tämä on hyvä tapa saada puolueeton näkemys kustakin kuntosalista ja nähdä, mitä muilla on sanottavaa heidän kokemuksistaan.

Kun luet arvosteluja, kiinnitä huomiota sekä myönteisiin että kielteisiin kommentteihin. Näin saat monipuolisen kuvan kuntosalista ja voit tehdä päätöksen siitä, sopiiko se sinulle vai ei.

Muista, että kaikki kuntosalit eivät ole samanlaisia. Joillakin saattaa olla paremmat edellytykset tietynlaiseen harjoitteluun kuin toisilla. Jos sinulla on siis mielessäsi erityisiä kuntotavoitteita, etsi kuntosali, joka pystyy vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tutustu useaan Jyväskylän kuntosaliin löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan

Paras tapa löytää täydellinen kuntosali on kokeilla useita kuntosaleja Jyväskylässä. Näin saat tuntumaa ilmapiiriin, henkilökuntaan ja laitteisiin.

Moni kuntosali Jyväskylässä tarjoaa ilmaisen yhden tai jopa muutaman päivän kokeilun ennen jäsenyyden ostamista. Tätä tarjousta kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tässä muutama asia jotka kannattaa pitää mielessä, kun kiertelet kuntosaleilla:

  • Millainen on ilmapiiri? Tunnetko olosi mukavaksi?
  • Millaisia laitteita kuntosalilla on? Ovatko ne uusia vai hyvin huollettuja?
  • Millainen on henkilökunta? Ovatko he ystävällisiä ja avuliaita?
  • Mitkä ovat aukioloajat? Sopiiko kuntosali aikatauluusi?
  • Mikä on hinta? Onko kuntosalin hinta sinulle sopiva?

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, sinun pitäisi pystyä rajaamaan vaihtoehtosi ja löytämään itsellesi sopivan kuntosalin Jyväskylästä.

Varmista, että kuntosalilla on tarvitsemasi laitteet.

Mikään ei ole pahempaa kuin hankkia jäsenyys kuntosalille ja huomata, ettei siellä ole tarvitsemiasi laitteita.

Ennen kuin liityt kuntosalille, varmista, että tarkistat, mitä laitteita heillä on tarjota. Jos siellä ei ole peruslaitteita – kuten vapaita painoja, käsipainoja ja käsipainoja – se ei todennäköisesti ole oikea kuntosali sinulle.

Tutki myös laitteiden kuntoa. Jos ne ovat vanhoja ja vanhentuneita, se ei todennäköisesti ole aikasi ja rahasi arvoinen.