Joensuu Kuntosalit

Joensuussa on useampikin erinomainen kuntosali, joten voi olla vaikea päättää, mikä kuntosali Joensuussa sopii juuri sinulle.

Mutta ei hätää, olemme koonneet listan Joensuun parhaista kuntosaleista, jotka perustuvat muun muassa hintaan, mukavuuksiin ja sijaintiin.

Etsitpä sitten halpaa ja trendikästä kuntosalia tai kuntosalia kunnon kehonrakennukseen, listasta löytyy kaikki, mitä tarvitset.

Joensuu Kuntosalit

Tässä kaupungin Joensuu parhaat kuntosalit

BB-Gym

BB-Gym

Kuntokeskus BB-Gymiltä löytyy perinteisten kuntosalipalvelujen lisäksi mm. Tanita-kehonkoostumusanalysaattori ja Niqama-selänhoitotuoli. Meiltä löytyvät myös perinteiset käsipainot ja vapaat painot jotka soveltuvat erinomaisesti myös voimanostoharjoitteluun. Valikoimasta löytyy mm. kisapenkki sekä voimanostotangot.

Osoite: Yliopistokatu 41, 80130 Joensuu
Sähköposti:

CrossFit Paja Joensuu

CrossFit Paja Joensuu

Paja on Joensuun ensimmäinen CrossFit affiliate sali. Paja on kahden intohimoisen harrastajan/yrittäjän näköinen boxi jossa tekemisessä on keskitytty ennen kaikkea toiminnallisen Crossfit-harjoittelun laatuun, turvallisuuteen sekä motivoivaan ja rentoon ilmapiiriin.

Osoite: Jukolankatu 18 C , 80160 Joensuu
Sähköposti:

HYPOXI Joensuu

HYPOXI Joensuu

Joensuun Hypoxi-studio on aloittanut toimintansa keväällä 2013 –ensimmäisten studioiden joukossa Suomessa. Tammikuusta 2018 alkaen yrittäjänä ja studiovastaavana on toiminut Marja Vento.

Osoite: Kaislakatu 6, 80130 Joensuu
Sähköposti:

INTO Sports

INTO Sports on ohjattua, hauskaa ja monipuolista liikuntaa kaikenikäisille: lapsille, nuorille ja aikuisille, myös ryhmille.

Meillä ei pakoteta tietyn lajin muottiin, vaan tunneilla sovelletaan taitoja eri liikuntamuodoista, kuten esimerkiksi voimistelusta, parkourista, yleisurheilusta, kamppailulajeista, palloilulajeista ja sirkuksesta.

Osoite: Tulliportinkatu 54, 80100 Joensuu
Sähköposti:

TFW Joensuu Oy

TFW Joensuu Oy

Training For Warriors (TFW) on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Yhdysvaltalainen Rooney loi metodin alunperin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta vuosien varrella sen on todettu sopivan erinomaisesti myös tavalliselle kuntosalikävijälle.

Osoite: Jukolankatu 18 B, 80160 Joensuu
Sähköposti:

Forever Joensuu

Forever Joensuu

Forever Joensuu on viihtyisä ja monipuolinen kansainväliseen CMS-ketjuun kuuluva kuntoklubi.

Käytössäsi on yli 2000 m ² viihtyisää ja hyvin ilmastoitua tilaa. Meille on helppo tulla ja pihallamme on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Osoite: Kaislakatu 4 B, 80130 Joensuu
Sähköposti:

EasyFit Joensuu

EasyFit Joensuu

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Osoite: Rantakatu 26, 80100 Joensuu
Sähköposti:

Kuntokeskus Energy Oy

Kuntokeskus Energy Oy

1200m2 kuntosali Joensuun ydinkeskustassa

Osoite: Torikatu 31, 80100 Joensuu
Sähköposti:

Kunto Aitta – Kuntosali Joensuu

Kunto Aitta – Kuntosali Joensuu

Kunto Aitta on sataprosenttisesti joensuulainen liikunta-alan yritys. Olemme vuosien ajan yhdessä henkilökunnan kanssa rakentaneet kuntosaleistamme helposti lähestyttäviä liikuntapaikkoja kaikenikäisille ja kuntoisille liikkujille.

Osoite: Kettuvaarantie 16, 80260 Joensuu
Sähköposti:

Fitness & Aerobic Club Joensuu / Fittari

Fitness & Aerobic Club Joensuu / Fittari

Fitness & Aerobic Club on 30-vuotias joensuulainen kuntosaliyritys. Fittarin kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla harrastat monipuolisesti liikuntaa!

Osoite: Teollisuuskatu 1, 80100 Joensuu
Sähköposti:

Miten löytää Hyvä kuntosali Joensuusta?

Hyvän kuntosalin etsiminen kaupungista Joensuu voi olla haastava tehtävä, sillä valinnanvaraa on niin paljon. Voit kuitenkin pitää mielessäsi muutamia asioita, jotka auttavat sinua rajaamaan vaihtoehtoja ja löytämään juuri sinulle sopivan kuntosalin.

Mieti budjettia kuntosalille

Kun etsit kuntosalia Joensuusta, on tärkeää ottaa huomioon budjettisi. Joensuussa on monia kohtuuhintaisia kuntosaleja, mutta myös kalliimpia. Jos sinulla on tiukka budjetti, kannattaa harkita halvempaa kuntosalia. Jos kuitenkin olet valmis käyttämään enemmän rahaa, voit valita laadukkaamman kuntosalin.

Kuntosalin laitteet ja tilat

Kuntosalia kaupungista Joensuu valitessasi on syytä pitää mielessä muutama avaintekijä.

Ensinnäkin kannattaa ottaa huomioon, millaisia laitteita, tiloja ja palveluita on tarjolla. Joillakin halvimmilla kuntosaleilla Joensuussa on peruslaitteet ja -tilat, kun taas toiset tarjoavat kattavamman valikoiman laitteita ja palveluja.

Kalliimmat kuntosalit kaupungissa Joensuu tarjoavat yleensä vähintään suihkun, saunan ja mahdollisuuden urheiluhierontaan.

Jos etsit kuntosalia, jossa on laaja valikoima mukavuuksia ja palveluja, kannattaa varmistaa, että harkitsemallasi kuntosalilla on kaikki etsimäsi.

Kuntosalin Sijainti

Kuntosalin sijainti on tärkeä näkökohta kuntosalia valittaessa. Jos asut Joensuun keskustassa, kannattaa etsiä kuntosali, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, jotta sinne on helppo mennä ja sieltä on helppo tulla.

Jos taas asut kauempana, kannattaa ehkä etsiä kuntosali, joka on lähempänä kotia tai työpaikkaa. Näin voit välttää kuluttamasta paljon aikaa kuntosalille ja takaisin matkustamiseen.

Kuntosalin aukioloajat

Myös aukioloajat on hyvä huomioida etsiessä kuntosalia Joensuusta. Monet haluavat treenata mieluiten aikaisin aamulla ennen töitä tai koulua, eivätkä välttämättä pääse kuntosalille, jos se aukeaa myöhemmin päivällä.

Toiset taas haluavat treenata töiden tai koulun jälkeen, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se sulkeutuu aikaisin.

Toiset taas haluavat ehkä treenata viikonloppuisin, eivätkä ehkä pääse kuntosalille, jos se on auki vain viikolla. Siksi on tärkeää valita kuntosali, jonka aukioloajat sopivat aikatauluusi.

Henkilökunta ja valmentajat

Kun etsit kuntosalia Joensuusta, on tärkeää ottaa huomioon henkilökunta ja valmentajat. Henkilökunta ja valmentajat voivat vaikuttaa suuresti kokemukseesi kuntosalilla. He voivat auttaa sinua tuntemaan olosi tervetulleeksi ja mukavaksi, ja he voivat antaa sinulle tukea ja opastusta, jota tarvitset kuntotavoitteidesi saavuttamiseksi.

4 vinkkiä parhaan kuntosalin valitsemiseen kaupungista Joensuu

Tässä 4 vinkkiä, joiden avulla löydät parhaan kuntosalin Joensuusta

Kysy suosituksia ystäviltä tai perheeltä.

Jos etsit uutta kuntosalia Joensuusta, paras vaihtoehto on kysyä suosituksia ystäviltäsi tai perheeltäsi. Tämä on hyvä tapa saada ensikäden tietoa tietystä kuntosalista, ja se voi myös auttaa sinua rajaamaan vaihtoehtoja.

Kun puhut ystävillesi tai perheellesi, muista kysyä heidän kokemuksistaan henkilökunnasta, laitteista ja kuntosalin yleisestä ilmapiiristä. Nämä kaikki ovat tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun valitset uutta kuntosalia.

Jos sinulla ei ole ystäviä tai sukulaisia, jotka ovat kuntosalin jäseniä, voit myös kysellä suosituksia tuttaviltasi, jotka harrastavat kuntoilua. Todennäköisesti he pystyvät suosittelemaan sinulle sopivaa kuntosalia

Tutustu Joensuun kuntosalien arvosteluihin verkossa.

Jos etsit Joensuun parasta kuntosalia, muista tarkistaa Googlen arvostelut. Tämä on hyvä tapa saada puolueeton näkemys kustakin kuntosalista ja nähdä, mitä muilla on sanottavaa heidän kokemuksistaan.

Kun luet arvosteluja, kiinnitä huomiota sekä myönteisiin että kielteisiin kommentteihin. Näin saat monipuolisen kuvan kuntosalista ja voit tehdä päätöksen siitä, sopiiko se sinulle vai ei.

Muista, että kaikki kuntosalit eivät ole samanlaisia. Joillakin saattaa olla paremmat edellytykset tietynlaiseen harjoitteluun kuin toisilla. Jos sinulla on siis mielessäsi erityisiä kuntotavoitteita, etsi kuntosali, joka pystyy vastaamaan näihin tarpeisiin.

Tutustu useaan Joensuun kuntosaliin löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan

Paras tapa löytää täydellinen kuntosali on kokeilla useita kuntosaleja Joensuussa. Näin saat tuntumaa ilmapiiriin, henkilökuntaan ja laitteisiin.

Moni kuntosali Joensuussa tarjoaa ilmaisen yhden tai jopa muutaman päivän kokeilun ennen jäsenyyden ostamista. Tätä tarjousta kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Tässä muutama asia jotka kannattaa pitää mielessä, kun kiertelet kuntosaleilla:

  • Millainen on ilmapiiri? Tunnetko olosi mukavaksi?
  • Millaisia laitteita kuntosalilla on? Ovatko ne uusia vai hyvin huollettuja?
  • Millainen on henkilökunta? Ovatko he ystävällisiä ja avuliaita?
  • Mitkä ovat aukioloajat? Sopiiko kuntosali aikatauluusi?
  • Mikä on hinta? Onko kuntosalin hinta sinulle sopiva?

Kun olet ottanut huomioon kaikki nämä tekijät, sinun pitäisi pystyä rajaamaan vaihtoehtosi ja löytämään itsellesi sopivan kuntosalin Joensuusta.

Varmista, että kuntosalilla on tarvitsemasi laitteet.

Mikään ei ole pahempaa kuin hankkia jäsenyys kuntosalille ja huomata, ettei siellä ole tarvitsemiasi laitteita.

Ennen kuin liityt kuntosalille, varmista, että tarkistat, mitä laitteita heillä on tarjota. Jos siellä ei ole peruslaitteita – kuten vapaita painoja, käsipainoja ja käsipainoja – se ei todennäköisesti ole oikea kuntosali sinulle.

Tutki myös laitteiden kuntoa. Jos ne ovat vanhoja ja vanhentuneita, se ei todennäköisesti ole aikasi ja rahasi arvoinen.